Ugledna Marca na subotnjoj naslovnici otkrila naredni klub Kyliana Mbappea!

Velika vijest iz Španije

Ugledna Marca na subotnjoj naslovnici otkrila naredni klub Kyliana Mbappea!

Admin Čaušević

Sapunica zvana "Novi klub Kyliana Mbappea" je blizu kraja. 

Ugledna Marca je u subotnjem printanom izdanju donijela veliku vijest da je posao oko francuske zvijezde završen.

Španski list je na naslovnici otkrio da će Mbappe od naredne sezone nositi dres Real Madrida!

Mbappe je postao glavni i primarni cilj Florentina Pereza, a ugovor između Reala i Mbappea će biti potpisan sljedeće sedmice.

Nakon neuspješne ofanzive prošlog ljeta i brojnih ponuda koje je odbijao Nassel Al-Khelaifi, Perez će konačno dobiti ono što želi.

Posljednjih dana pregovori između Reala i Mbappea su postali intenzivni i sve upućuje da će posao biti završen prije petka.

Oglasi

Real je sve vrijeme pokazivao poštovanje i držao se formalnosti pa će tako sačekati i kraj sezone da ozvaniči transfer.

Mbappe će samo za potpis dobiti između 60 i 80 miliona eura, a njegova neto plata u Madridu će biti oko 25 miliona eura.

PSG je proteklih sedmica činio sve da "čudo od igrača" zadrži u Parizu uz raznorazne ponude, ali Mbappe je odlučio da ispuni dječački san i zaigra u dresu Los Blancosa.

Mbappe je prije nekoliko dana gostova na stadionu Santigao Bernabeu. Oduševio je sjajnom partijom, uspio je zabiti i gol, ali ga je zasjenio Karim Benzema koji je postigao tri gola i izbacio Francuze.

Na dan prije utakmice kada je ugledao novi Santiago Bernabeu Mbappe nije krio svoje oduševljenje stadionom je još uvijek u fazi renoviranja, te će biti jedan od najmodernijih stadiona na svijetu kada se renoviranje završi.

Ako je vjerovati Marci 23-godišnjak se divio svom novom domu...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bhodzic
Iskreno prenapuhan igrač. Brz ko Lutvo i to je to.
6 6
Klicko
Ne znam što ima želju da zaigra za ovaj fašistički klub.A ima potencijala da bude solidan igrač
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi