5

Komentari (5)

Eminbos
Za 7 godia Mbappeu je jednoj prosijecnoj ekipi donio sepet medalja,pa sta treba do kraja karijere ganjati se s crncima kojim je jedini cilj ,s****ti ga u svakome duelu.Za 2 godine odbrane u Španiji ce tek poceti dobijati duele s igracem danasnjice Mbappeu N.o1.....
Amansio
Jbg mišeljenje je kao dupe, svak ga ima ali kao i dupe ne znaci da je svako dobro.
Sanska_Prangija
Pa rothen bi i mene kritikovao da me poznaje, nedaj boze mu biti dio familije, mislim da rodjenu mamu kritikuje sto ne soli hranu kako treba ili trazi samo medijsku paznju. Malo, malo on daje neke izjave o "francuskim" igracima, trenerima itd. A mozda je i jednostavno tipicni francuski desnjak, jer pretezno spominje migrante.
K79
ma lik je prelosa kopija Cantone
user1596891057
Svaka čast na komentaru,uzeo si mi riječi iz usta bio i ostao srednji igrač ali patio da bude zvijezda...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti