16

Komentari (16)

user1710626078
Znači potpiso za sarajevo a ovi kažu Real svašta
Ecosport
I kad ste imali Ronalda 9 zajedno sa istalim individualnim znalcima, niste mogli Barci ništa. Mi imamo svoju djecu, ne kupujemo igrače i trofeje. Pu****e katalonske qare majmuni madridski!
Adrian
Nismo mogli ništa agahhhah, tješi se ti tako. Kod vas nijedan vrhunski igrač i neće doći, onaj koji dođe, on dođe besplatno i nije svijetska klasa. Brukate se evo skoro deceniju u LP, i ti si našao da pišeš o Realu, poklopi se po ušima i nijedne, pužu mekinjašu.
Ecosport
Glupane, pa ja ti i govorim da mi ne trebamo dovoditi, mi proizvodimo fudbalere, najbolje na svijetu. G8AT Messi... Gledaj sa strane Adriane dok ti mamicu qaram s leđa.
Adrian
Samo vi proizvodite fudbalere, i Liga Evrope će biti baš jaka. Ovo se i očekuje od maloumnika da u svaki komentar dodaju Messia i naravno da vrijeđaju tu su najjači mora se priznati.
Madridista
Katalonska sirotinja i seoske varalice na aparatima. Sad će oni udariti kontru i potpisati nekog iz Cadiza kome je istekao ugovor...
Ecosport
Mi uvijek imamo svojih da razvali vaše GalactiAsses... Šipu qaru papane!
user1620593935
Mozda sad konacno osvoje jednu ligu prvaka bez pomoci sudaca i Uefe. i nadam se da ce Real barem sa njim imati hrabrosti da par puta pređu centar kada budu igrali protiv Citya
Amansio
Ma što bi se zezeali sa dominacijom kad više uživamo kad vi ovako pjenite, plačete, kukate na suce, sreću i sve ostalo ovako je puno zabavnije.
kurjak
Sad će FIFA uvesti pravilo da protivničke odbrane na motorima čuvaju Viniciusa i Mbappea.?
Mostarac94
Niko jaci ! Hala Madrid !
Adrian
Besplatno, Perez jedan jedini.
rime_
Za potpis njemu 200mil Besplatno
Adrian
Igrac je doveden besplatno, kakvih 200 miliona, kroz pet godina će se dobiti 75 mil,15 mil po sezoni.
Almir5556
Jel se Modric sta oglasio??
user1676239517
Ostaje jos jednu godinu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.