Zna se koji igrači PSG-a sinoć nisu bili na Mbappeovoj rođendanskoj proslavi

Nije poznato zašto nisu došli

Zna se koji igrači PSG-a sinoć nisu bili na Mbappeovoj rođendanskoj proslavi

E. Čaušević

Jedan od najboljih napadača na svijetu Kylian Mbappe proslavio je jučer svoj 23. rođendan.

Mbappe je odlučio da organizuje rođendansku proslavu na koju je pozvao sve igrače PSG, ali nisu se baš svi odazvali na njegov poziv.

Tokom proslave Mbappe je pozirao sa ostalim saigračima PSG-a koji su mu donijeli zanimljiv poklon.

U pitanju je bio dres PSG-a na kojem je bilo Mbappeovo ime, ali i broj "2050" koji aludira na to da bi mladi napadač trebao s Parižanima da potpiše novi ugovor. Igrači PSG-a su se našalili s njim na taj način jer on ne želi da potpiše novi ugovor i jasno je da će na kraju sezone promijeniti klub.

Na fotografiji su pored Mbappea bili još Sergio Ramos, Navas, Verratti, Hakimi, Drayler, Danilo, Ander Herrera, Sergio Rico, Wijnaldum i Bernat.

Image

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, mnogi su odmah vidjeli da tu nema Lionela Messija i Neymara koji nisu došli na zabavu. Neymar je i dalje povrijeđen, dok nije poznato zbog čega Messi nije došao.

No, kako pišu francuski mediji pored Messija i Neymara na ovoj zabavi nije bilo ni Di Marije, Icardija i Paredesa.

Top Komentari

enko
Nema vice,peteva misketa i ostale bagre
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi