Izašao je na Santiago Bernabeu da odradi trening, a onda je ostao bez teksta

Divio se svom budućem stadionu

Izašao je na Santiago Bernabeu da odradi trening, a onda je ostao bez teksta

Endin Čaušević

Real Madrid i PSG igraju danas revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

PSG je u prvoj utakmici prije tri sedmice slavio na svom terenu sa minimalnih 1:0, a junak je bio Kylian Mbappe koji je u samom finišu uspio postići pogodak za pobjedu Parižana.

Upravo je Mbappe bio u centru pažnje ovih dana nakon što je zbog povrede ranije završio trening u ponedjeljak. U PSG-u su strahovali da će propustiti revanš u Madridu, ali su odahnuli kada su dobili informaciju da je riječ samo o lakšoj povredi.

Mbappe je doputovao s ekipom u Madrid i jasno je da će večeras igrati od prve minute protiv kraljevskog kluba.

Već mjesecima se špekuliše da će Mbappe upravo u Real Madridu nastaviti svoju karijeru narednog ljeta, a po dolasku na Santiago Bernabeu detaljno "skenirao" stadion kako bi vidio gdje će u budućnosti igrati.

Mbappe je s oduševljenjem gledao jedan od najljepših stadiona na svijetu koji je još uvijek u fazi renoviranja, te će biti jedan od najmodernijih stadiona na svijetu kada se renoviranje završi.

[twitter]https://twitter.com/MadridXtra/status/1501249128759808007[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, nije dugo trebalo da Mbappeovo divljenje Realovim stadionom postane hit na društvenim mrežama među navijačima kraljevskog kluba.

Podsjećamo, utakmica između Real Madrida i PSG-a igra se večeras od 21 sat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt2
Nije ba, gleda u nebo da vidi hoće li kiša.D:
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi