Messi ili Mbappe? Pochettina su upitali ko je bolji

Teško pitanje

Messi ili Mbappe? Pochettina su upitali ko je bolji

Edmir Škorić

U derbiju osmine finala Lige prvaka sutra se sastaju Real Madrid i PSG.

PSG u Madrid dolazi s prednošću od jednog gola, pošto je Kylian Mbappe zabio u finišu za 1:0 na Pakru prinčeva, ali sutra će Parižani imati paklen zadatak da sačuvaju prednost i da prođu u četvrtfinale.

Trener francuskog velikana Mauricio Pochettino je danas na press konferenciji potvrdio da će Mbappe sutra biti starter iako je zadobio jedan udarac jučer na treningu.

Argentinskog stručnjaka novinari su potom iznenadili pitanjem: "Ko je bolji, Lionel Messi ili Mbappe?".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Messi je najbolji na svijetu sa sedam Zlatnih lopti, ali ima jako dobrih igrača koji pretenduju na titulu najboljeg. Kylianova forma govori sama za sebe. On je jedan od onih igrača koji su jako dobri i koji blistaju", pomalo diplomatski je odgovorio Pochettino.

Ono što je Pochettinu najvažnije, u svom timu ima vrhunske majstore, a pored Mbappea i Messija tu su i mnoge druge zvijezde poput Neymara, Verrattija, Di Marije, Icardija... 

Top Komentari

Klicko
Di Maria najjači igrač na svijetu
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi