Svi jedno, Francuz drugo: Zašto je Ramos rukom "spašavao" Mbappea?

Scena sa snimanja

Svi jedno, Francuz drugo: Zašto je Ramos rukom "spašavao" Mbappea?

Admin Čaušević

Ova sedmica je ključna za budućnost Kyliana Mbappea.

Francuski fudbaler je u nedjelju proglašen najboljim igračem Ligue 1, a subotu na meču protiv Metza bi se trebao i zvanično oprostiti od PSG-a.

Nakon gala večeri Mbappe je ekspresno otputovao u Dohu gdje je zajedno sa ostatkom PSG-a posjetio prostorije i stadione na kojim će se održati Svjetsko prvenstvo.

PSG je objavio nekoliko snimaka, a jedan privukao posebnu pažnju pošto je Sergio Ramos svojom rukom prekrio Mbappeovu ruku.

Glavni razlog za to je da se prekrije jedan od glavnih pariških sponzora Accor Hotel, a razlog zašto se to uradilo je nepoznat.

Oglasi

Ono što je kuriozitet je da su ostali igrači PSG-a nosili obične polo majice, dok je samo Mbappe nosio ono sa imenom sponzora ispod grba.

Inače, nakon nedjeljne ceremonije Mbappe je kazao da je odabrao gdje će igrati i da je preostalo samo da se završe sitni detalji.

"Uskoro ćemo znati, skoro pa sam napravio izbor. Uskoro ću sve objaviti, prije okupljanja sa reprezentacijom", rekao je Mbappe.

"Moramo ispoštovati sve strane. I ja sam u žurbi. Ali ne samo ja. Završeno je, samo ostaju neki detalji, ali je završeno. Napravio sam svoj izbor, znat će te se uskoro", rekao je sjajni fudbaler.

Dio izjave "završeno je" mnogi u Francuskoj su protumačili da je došao njegovom boravku u PSG-u i da će karijeru nastaviti u Real Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti