PSG sprema osvetu: Mbappe strahuje zbog brata ako ode u Real Madrid

Marca piše

PSG sprema osvetu: Mbappe strahuje zbog brata ako ode u Real Madrid

E. Ganibegović

Kylianu Mbappeu na kraju ove sezone ističe ugovor s PSG-om. 

Nakon što je potvrđen transfer Erlinga Haalanda u Manchester City, svima će nam svanuti kada konačno prestanu i glasine o Kylianu Mbappeu, ali na to ćemo još morati pričekati.

Poznato je da je Francuz između produženja ugovora s PSG-om i prelaska u Real Madrid što se čini bližim nego ostanak, a sada španska "Marca" donosi nove detalje.

Oni su, naime, otkrili još jedan razlog zbog kojeg bi Mbappe mogao ostati u glavnom gradu francuske i produžiti ugovor s novim francuskim prvakom.

Osim što ga je pritisnuo čak i francuski predsjednik Emmanuel Macron koji je njegov veliki poštovatelj, napadač se počeo plašiti i za svog brata.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tačnije, Mbappe se boji da, ako ode iz PSG-a, njegov mlađi brat Ethan (15 godina) neće imati šanse za napredak u prvu ekipu PSG-a.

Trenutno Ethan igra za U17 ekipu i smatra se vrlo perspektivnim igračem. No, Mbappe vjeruje da će Parižani uništiti san njegovog mlađeg brata i da ga više neće promovisati, kao osvetu za njegov odlazak iz PSG-a.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Ajde ne kenjajte vise, ispade pariz kinsasa jbte hahahah
3 0
Kiss
Ma bježi pa neka ide za njim u Real i to je to svi bi ga dočekali raširenih ruku a ovi "novinari"pišu gluposti bože
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi