Detalj iz sobe Kyliana Mbappea otkriva želju čudesnog Francuza
Foto - Screenshot

Jasno je gdje bi volio igrati u budućnosti

Detalj iz sobe Kyliana Mbappea otkriva želju čudesnog Francuza

M. Šljivak

Kylian Mbappe je bez ikakve dileme jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Ovaj sjajni 22-godišnjak igra fenomenalno u dresu PSG-a, ali se konstantno povezuje sa odlaskom iz kluba.

Najčešće je povezivan sa Realom iz Madrida. Nikada ni Mbappe nije krio da bi jednog dana volio zaigrati na Santiago Bernabeu.

U svom domu Mbappe još uvijek drži brojne novinske članke o sebi. Među njima je i naslovnica španskog AS-a koja ga povezuje sa Realom, pa je tako još jednom pokazao da bi Real sigurno bio njegov izbor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dosta se govorilo o tome da bi Mbappe mogao već u ljeto 2021. godine put Madrida, ali to je trenutno jako teško izdvodljivo zbog velike financijske krize u svijetu fudbala.

Mbappe je ove sezone odigrao 18 utakmica i ima učinak od 14 golova i osam asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi