PSG igračima podijelio neobične poklone za Božić: Mbappe, Neymar i ostali bili su oduševljeni

Poklonima se ne gleda u zube

PSG igračima podijelio neobične poklone za Božić: Mbappe, Neymar i ostali bili su oduševljeni

E. Škorić
Teme:

Pariški klub čestitao je igračima Božić.

PSG je odlučio da za 25. decembar i katolički Božić igrače obraduje raznim poklonima.

Na službenoj stranici na Twitteru Parižani su objavili video u kojem su Kylian Mbappe, Neymar, Marco Verratti, Presnel Kimpembe i Marquinhos dobili zanimljive poklone.

Mbappe je puno puta rekao da nema vozačku dozvolu i da ga zato majka vodi na treninge, pa je na poklon dobio automobil, doduše dječji. Napadač je cijenio poklon i odmah se s njim fotografirao.

Neymaru je pripala neobična gitara, napravljena od čokolade, ali je Brazilac ovaj slatkiš podijelio sa saigračima, dok su svi zajedno pili čaj.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Veratti je dobio ogromno platno koje ga prikazuje na starinski način, a Kimpembe je dobio komplet za brijanje. Što se tiče Marquinhosa, dobio je kartu za koncert francuskog DJ Snakea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi