Mbappe se u tunelu Parka prinčeva prepao kao nikad u životu

Komična reakcija

Mbappe se u tunelu Parka prinčeva prepao kao nikad u životu

A. Čaušević

Kylian Mbappe je odigrao vrlo dobar meč protiv RB Leipziga (3:2), ali sve je zasjenio promašaj penala iz sudijske nadoknade.

Mbappe je zabio prvi gol za Parižane, asitirao je Lionelu Messiju za drugi, zatim je izborio i penal kojeg je zabio Argentinac, ali je u posljednjim momentima šutirao užasno i preko gola.

Sjajni Francuz je i prije samog početka utakmice bio akter urnebesne scene. Njegova reakcija je za kratko vrijeme postala viralna.

Prije samog početka utakmice sudija Guida je snažno puhnuo u pištaljku, a po Mbappeovom trzaju se da zaključiti da se poprilično prepao.

Prestravljena reakcija mlade zvijezde bila je neprocjenjiva, dok je i način na koji je sve pokušao stilizirati bio zaista komičan.

Oglasi

Sudijski zvižduk je trznuo i Marca Verratija, dok su Messi i Achraf Hakimi koji su se nalazili u blizini sve mirno podnijeli.

Inače, nakon utakmice Mbappe je govorio o hijerarhiji penaldžija u ekipi PSG-a nakon što su on i Messi izveli po jedan kazneni udarac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"To je normalno, to je poštovanje. Messi je najbolji igrač na svijetu, privilegija je da igra s nama. Ako je dosuđen penal, on će pucati i tačka. Za drugi mi je rekao da ja šutiram", objasnio je Mbappe.

Iako pobjeđuje PSG u Ligi prvaka uopšte ne djeluje ubjedljivo te je pred Mauricijom Pochettinom dosta posla, posebno u veznom redu i odbrani.

Top Komentari

YaSSaL
Jeste li ga to zvali pa vam potvrdio da se nikad u svojih 20+ godina nije tako prepao?
3 0
Austinpowers
Udarna vijest
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti