Messi je mogao do hat-tricka, ali je "ispoštovao" Mbappea: Umjesto gola uslijedila je bruka

Katastrofalno izveden penal

Messi je mogao do hat-tricka, ali je "ispoštovao" Mbappea: Umjesto gola uslijedila je bruka

A. Čaušević

Način na koji je Kylian Mbappe izveo penal protiv RB Leipizgia definitivno može poprimiti epitet katastrofalno pošto se radi o igraču čija se vrijednost procjenjuje na 200 miliona eura. 

PSG je u sudijskoj nadoknadi utakmice dobio priliku da zabije četvrti gol nakon što je sudija Guida poslije pregledanja snimka odlučio da je start nad Hakimijem dovoljan za penal.

Lionel Messi koji je ranije zabio sjajno iz penala je odlučio da ispoštuje Mbappea te umjesto prilike da postigne hat-trick loptu je prepustio svom desetak godina mlađem saigraču.

Mbappe je namjestio loptu te šutirao poprilično loše. Lopta je otišla nekoliko metara iznad gola. Promašaj pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, PSG je ovaj susret dobio sa 3:2 te ostao na prvom mjestu u grupi sa sedam bodova iz tri utakmice. Mbappe je zabio prvi gol, a preostala dva su djelo Messija.

Top Komentari

Klicko
Moj embape morat ces da poradis na penalima.Real te nece primiti ako promasujes penale jer to je njima broj 1.
17 8
MaxBavarac
Ali kako se radujem svakom neuspjehu ovog umazenog,umisljenog,prepotentnog derista...aahahaHhhahaHHH
8 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi