Kubo napravio "smrtni grijeh" dok je čuvao Mbappea, kazna je bila najgora moguća!

Francuz takve poklone ne propušta

Kubo napravio "smrtni grijeh" dok je čuvao Mbappea, kazna je bila najgora moguća!

E. Čaušević

PSG i Real Sociedad igraju utakmicu osmine finala Lige prvaka, a Parižani su početkom drugog poluvremena uspjeli da dođu do prednosti.

Mnogi su očekivali da će se PSG lako obračunati s Sociedadom, ali ekipa španskog kluba u prvom dijelu pokazala je da nisu slučajno u nokaut fazi Lige prvaka.

Sociedad je imao nekoliko velikih prilika u prvom poluvremenu da dođe do prednosti na Parku prinčeva, te su pokazali da u Pariz nisu stigli s bijelom zastavom.

Međutim, početkom drugog poluvremena PSG je žestoko kaznio goste za promašaje i došao do prednosti.

Igrala se 58. minuta kada je PSG izborio korner kojeg je s desne strane izveo Ousmane Dembele, a u petercu lopta dolazi do Kyliana Mbappea koji ju je zakucao u gol Sociedada za 1:0.

Međutim, ono što su svi vidjeli jeste amaterska greška koju je napravio Takefusa Kubo u ovoj situaciji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Japanac je bio zadužen da čuva Mbappea kod kornera i na trenutak je okrenuo glavu što je bilo presudno, te kada je pogledao ponovo ka Francuzu lopta je već bila u mreži njegove ekipe.

Šta se dešavalo kod gola PSG-a možete POGLEDATI OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi