Florentino Perez nikad u životu nije bio tako nemoćan, zna se koja osoba koči odlazak Mbappea u Real

Ne dopušta mu da donosi ishitrene odluke

Florentino Perez nikad u životu nije bio tako nemoćan, zna se koja osoba koči odlazak Mbappea u Real

Endin Čaušević

Prošle sedmice Kylian Mbappe našao se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što je objavljeno da će karijeru nastaviti u Real Madridu i da je već sve dogovoreno. Međutim, ispostavilo se da je to daleko od dogovoreno, a španski mediji pišu da ista osoba ponovo sprema izdaju Florentinu Perezu.

Vijest da je Mbappe donio odluku i da će igrati u Real Madridu od naredne sezone objavili su čak L'Equipe i Marca zbog čega su mnogi vjerovali da je francuski reprezentativac zaista "prelomio" i odlučio da dođe u kraljevski klub.

Poznato je da Mbappe s PSG-om ima ugovor do kraja sezone i da kao slobodan igrač može da napusti Park Prinčeva na ljeto, ali istina je da je daleko od toga da je on već odlučio za koga će potpisati.

Real Madrid već dvije godine pokušava dovesti Mbappea i čini se da je Florentino Perez i ovaj put sve podredio Francuzu, ali stvari neće ići tako jednostavno kao što se očekivalo.

Prije dvije godine je Mbappe dao pristanak na dolazak u Real, ali se potom neočekivano predomislio i šokirao sve kada je produžio ugovor s PSG-om na još dvije godine. PSG je dao ogroman novac da Mbappe ostane, a tada je u dogovoru s porodicom odlučio da je to najbolje rješenje.

Oglasi

Poznato je da u svemu veliku ulogu igra i njegova majka Fayza Lamari koja je bila presudna u odluci da Mbappe prije dvije godine u posljednji trenutak odbije Real Madrid i ostane u PSG-u, a ni sada čini se situacija nije drastično drugačija.

Španski mediji navode da su iz izvora bliskih porodici napadača PSG-a saznali da Mbappe više nije baš 100% siguran da li treba da potpiše za Real Madrid, te da ni njegova porodica nije baš za takav potez.

Ugledna Marca navodi da je Mbappe nedavno priznao svojoj majci da želi ići u Real Madrid, ali nakon razgovora s njom u to više nije siguran. Ona nije zadovoljna ponudom koju Kraljevi nude njenom sinu i jasno je da mnogo više novca Mbappe može dobiti ostankom u PSG-u.

PSG je i prije dvije godine dao pravo bogatstvo Mbappeu za ostanak u Parizu, a i sada bi se mogla desiti ista situacija.

Oglasi

U Realu su bili sigurni da Mbappe ovog ljeta dolazi na Santiago Bernabeuu, ali nakon što se njegova majka ponovo "upetljala" mogao bi se ponoviti scenario od prije dvije godine koji je tada uzdrmao Pereza.

  

Fayza ne dopušta svom sinu da donosi ishitrene odluke, ona je postala najveći problem Florentinu Perezu i Kraljevima

Predsjednik Real Madrida želi pokazati koliko je moćan dovođenjem Mbappea, ali mu to uopšte ne ide od ruke i to zbog majke jednog od najboljih igrača današnjice. Ona čini se diktira tempo svom sinu i ne dozvoljava mu da donosi ishitrene odluke.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Real sigurno neće tako lako odustati, ali svi sada čekaju kakvu ponudu je spremio PSG i šta će Nasser Al Khelaifi ponuditi Mbappeu za ostanak u klubu. Novac je očito presudan u svemu tome i ko ponudi više mogao bi na kraju dobiti Mbappea.

Perez nije navikao tako da gubi na velikoj sceni kada je fudbal u pitanju i bit će zanimljivo vidjeti koliko će na kraju biti spreman da ponudi novca da dovede čovjeka o kojem sanja već dvije godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mbappe i Davies su igrači reala , a vi možete pisati sta želite , isto tako morate od nečega živiti jbg ... Kad krene sl.sezona vidicete sastav i onda opet u rupice miševi
0 0
Drakula
2 godine pricate o igracu koji meni ne bi sjedio ni na klupi jer kvari ekipu i pokusava manipulisati sa njom. Mbappe je smrad kao messi,Haalland je za njeg izmislio loptu i kolektiv.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi