Bahatost i bezobrazluk Walkera i Haalanda nakon Arsenala - Snimak sve govori

Spremni na tuču

Bahatost i bezobrazluk Walkera i Haalanda nakon Arsenala - Snimak sve govori

Midhat Šljivak

Manchester City je poražen s 1:0 u derbiju 8. kola Premiershipa na gostovanju kod Arsenala, a nakon utakmice desila se poprilično žestoka scena u kojoj su glavne uloge imali Erling Haaland, Kyle Walker i klupa Arsenala.

Erling Haaland i Kyle Walker burno su reagovali nakon posljednjeg sudijskog zvižduka na Emiratesu i duela s Arsenalom u kojem je njihov Manchester City poražen s 1:0.

Pri izlasku s terena Haaland i Walker su imali šta reći klupi Arsenala. Neke stvari im se nisu dopale i burno su reagovali. Menadžer Cityja Pep Guardiola je svjedok svemu, ali ne želi pričati.

"Znam šta se dogodilo, ali ne želim ništa reći", kratko je rekao Guardiola.

Ipak, iz Arsenala su sve otkrili. Tvrde da je Kyle Walker napravio nesportski potez nakon što mu je pružena ruka od pomoćnog trenera Topnika.

"Kyle Walker se želio potući s trenerom Arsenala nakon što se ponio nesportski odbijajući pruženu ruku pomoćnika Nicolasa Jovera", navodi se.

Oglasi

Snimak pokazuje zaista bahato ponašanje zvijezdi Manchester Cityja koji očigledno ne znaju podnijeti poraz.

Na kraju se ipak sve smirilo. Osiguranje je igrače Cityja ispratilo u svlačionicu i srećom je izbjegnuta veća scena.

Pep Guardiola o samoj utakmici nije previše govorio. Nije zadovoljan rezultatom jer je došao barem po bod.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nijedan tim nije stvorio previše šansi, oba su igrala visoki presing. Bilo je tijesno i na kraju smo izgubili zbog jedne akcije. Nažalost, zabili su gol", rekao je Guardiola i dodaje:

"Pobijedili su i čestitam im. Mi smo pokušali, nismo uspjeli i to je to", istakao je Pep Guardiola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Haha, cemu CARKE, NULLERSI ce opet biti samo u TOP5..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi