15

Komentari (15)

Squadron
Eh da ovako reaguju u Premier ligi, ona engleska ****a nizasta nisu
cccccc
Zbog ovakvih stvari ne volim. Real jer su državni klub i jer im je sve podređeno već 100 godina. Država, sudije, sud. A Lewandovskog ove sezone kazne 3 utakmice zbog one gluposti.
Adrian
Opravdavaš rasizam jel?
Delegat
Ja mislio samo kod nas ima ovih gluposti , pa taj svaku utakmicu crveni zasluzi a kako ce se tek sad osiliti
Adrian
Ti si stvarno sa pameti sišo.
YouTalkinToMe
Garo je zasluzio crveni karton u svakoj utakmici a tek ga dobio na kraju sezone i odmah i taj mu i taj bude ponisten a sudije budu sankcionisane. Ni u našoj ligi nema toliko štelenja jednom klubu kao u španiji realu. Nisu dzaba kraljevski klub, imaju kraljevski tretman i od lige, sudija i uefe.
Adrian
Evo,početak rečenice sve govori, čovjeka nazivat tim imenom je stvarno bezobrazno. Prvo nešto pogledaj, neku utakmicu pa onda pamtuj, samo u La ligi ima 12, dok recimo u Ligi prvaka ima 1, slučajno ne bih rekao. Normalno da će bit sankcionisane sudije kad, su dozvolile uvrede i nisu to ni registrovale, a igrac Valensije davi Vinija i nista, prema tome, nemoj pisat svaki put nebuloze.
YouTalkinToMe
Ma kakav čovjek, obična spodoba simulantska. Ko god je koju utakmicu reala pogledao zna da je ovaj padavičar na svakoj trebao po crveni dobiti što za simuliranje, što za koškanja, provociranja navijača, a posebno za pljeskanje i kezenje onih gubica sudijama u facu. Isto tako i carvahal ove sezone je redovno trebao da dobija crveni jer je na svakoj tekmi se koškao sa nekim i pravio je grublje faulove nego svojevremeno ramos i pepe zajedno.
Plavi1921Tz
Ma napusis se ti njemu kur.ca i Carvahalu isto majmune glupi idi gledaj tenis bolje ti je ovo je za tvoj mozak veca matematika mogu da razumijem mrznju prema najvecem i najtrofejnijem klubu svih vremena ali rasizam ne podrzavam nebitno koja boja koze vjere nacije svi smo ljudska bica!!!!
YouTalkinToMe
Mama ti se može napusiti quca i meni i tebi i ovom padavicaru i carvahalu i i najvecem i najtrofejnijem klubu svih vremena. Ne podrzavas rasizam ali si veliki ljubitelj fašizma smradino, yebo ti zarez poslije svake riječi mameterešinu.
YouTalkinToMe
Ti znas sta je rasizam i qurac moj.
Drakula
Tako se to radi,ne kod nas zajebu jos im savez da odlicnu ocjenu kao da je sudio profesionalno.
Madridista
Normalno da će poništiti sramotnu odluku od strane barcinih kriminalaca. Počela je čistka. Lagano se opraštaju barcine legende. Valja sljedeće sezone igrati 11 na 11 :-(
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.