La Liga označila Fatija na Twitteru, a nisu shvatili da su objavili fotografiju pogrešnog igrača

Veliki gaf

La Liga označila Fatija na Twitteru, a nisu shvatili da su objavili fotografiju pogrešnog igrača

E. Čaušević

Ansu Fati je za vikend bio junak Barcelone u pobjedi protiv Levantea (2:1) u meču 22. kola španske La Lige.

Ovaj 17-godišnjak je zablistao u nedjelju na Camp Nou, te je postigao oba gola u pobjedi Barcelone. Njemu je kod oba gola asistirao Lionel Messi koji čini se lagano predaje štafetu u ruke Fatija.

No, zanimljiva stvar desila se na zvaničnom Twitter profilu La Lige. Oni su oduševljeni rekordima koje ruši Fati ove sezone, ali su napravili nevjerovatnu grešku.

Prilikom objave na Twitteru stavili su fotografiju pogrešnog igrača Barcelone. Željeli su objaviti fotografiju Fatija, a na kraju su ipak objavili Nelsona Semeda uz opis "Čan ni Ansu Fati ne može vjerovati da piše historiju u La Ligi".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, brzo su shvatili da su napravili veliku grešku i izbrisali su ovu objavu. No, neko je prije toga uspio zabilježiti neobičan gaf La Lige.

Credit: Twitter/La Liga

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi