Lacazette: Naredna proslava gola će biti drugačija

Mirno proslavio debitantski gol

Lacazette: Naredna proslava gola će biti drugačija

Endin Čaušević

Francuski napadač Alexandre Lacazette ovog ljeta stigao je u Arsenal kao veliko pojačanje iz Lyona.

Lacazette je nakon nekoliko sjajnih sezona u Lyonu odlučio da je vrijeme da napravi iskorak u svojoj karijeri, te je na kraju potpisao za Arsenal. Francuski napadač je već u prvoj utakmici Premiershipa pokazao da će biti veliko pojačanje Topnika jer su mu bile potrebne samo 94 sekunde za postizanje debitantskog gola.

Arsenal je u prvom meču na Emiratesu savladao Leicester sa 4:3, a navijači londonskog kluba mogli su uživati u spektakularnom fudbalu. Lacazette je već u svom prvom zvaničnom nastupu u Premiershipu oduševio navijače Topnika i sigurno je da već lagano postaje miljenik fanova ovog kluba.

Francuz je na zanimljiv način odlučio da proslavi svoj debitantski gol u Premiershipu, a za engleske medije odlučio je otkriti zašto nije nešto spektakularno slavio svoj gol protiv Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo je nekako prerano da slavio gol koji sam postigao jer sam ga postigao veoma rano i nisam znao kako će meč završiti na kraju. Bilo je veoma dobro i jasno je da se još uvijek navikavam na engleski fudbal. Na taj način sam proslavio prvi gol, ali sigurno je da će već naredna proslava biti dosta drugačija", rekao je Lacazette.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi