Lacazette preko Instagrama poslao poruku Aubameyangu

Raduje ga dolazak Gabonca

Lacazette preko Instagrama poslao poruku Aubameyangu

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas igraju na domaćem terenu protiv Evertona meč 26. kola engleskog Premiershipa.

To će biti prilika za navijače londonskog kluba da na sceni vide nova pojačanja Henrikha Mkhitaryana i Pierrea-Emericka Aubameyanga. Doduše, debi dojučerašnjeg napadača Dortmunda je pod znakom pitanja zbog prehlade, ali engleski mediji vjeruju da će se Aubameyang na kraju naći u sastavu za meč s Karamelama.

Arsene Wenger na jučerašnjoj press konferenciji izjavio je da vjeruje da u početnom timu mogu igrati Ozil, Mkhitaryan, Lacazette i Aubameyang što je za mnoge suludo. Ipak, čini se da francuski stručnjak ima jasno viziji šta da uradi, te da ne želi da Lacazette ili Aubameyang sjede na klupi.

Dolaskom Aubameyanga mnogi su zaključili da će Lacazette preseliti na klupi jer francuski napadač nije baš opravdao povjerenje od dolaska iz Lyona. No, čini se da je Lacazette spreman za saradnju sa Aubameyangom, a novom saigraču poslao je poruku preko Instagrama.

"Dobrodošao u tim Aubameyang. Veselim se saradnji s tobom brate", poručio je napadač Topnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi