6

Komentari (6)

Mele
Sa obe ruke ga drzi oko pasa, zasluzio je zuti i prekrsaj, a Francuz udara ga u lice, svakako je to za crveni.
Don Corleone
Ne postoji narod Srbijanci, nego Srbi! Srbijanci se pominju u izrazima za odredjeni region u Srbiji i taj naziv sluzi iskljucivo za regionalni prostor. Npr kaze se srpski jezik a ne srbijanski jezik. P.S. Ne pisem ovo da bi pokrenuo opet neku glupu nacionalisticku raspravu, nego cisto da skrenem autoru paznju.
arsenalbih
glup naslov bas..trebao je napisati ime i prezime igraca ?
ArminA
Pa kad oni tebe mogu zvati Bosancem sto ti njih nebi smio zvati Srbijanci ? Bosnjo prihvati sve cega je drugog sramota i od cega drugi bjezi... Inace slazem se da je to pravopisna greska tekstopisca ...
RodjeniRA
Srbijanac nego sta! I srpski jezik ne postoji! To je samo losa kopija Bosanskog jezika!
KamberAdi
Međutim, na Emiratesu će biti bez Lacazettea, s obzirom da je Francuz večeras u 85. minuti sasvim nepotrebno dobio direktan crveni karton.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.