Lagan žrijeb za Barcu i Real u Kupu kralja
Foto: EPA

Izvučeni parovi 4. kola

Lagan žrijeb za Barcu i Real u Kupu kralja

M. Šljivak

Žrijeb za četvrto kolo španskog Kupa kralja obavljen je danas, a glavni favoriti Barcelona i Real Madrid dobili su lagane rivale.

Tako će branioc naslova ekipa Barcelone za protivnika imati ekipu Murcije, dok će Kraljevi gostovati kod ekipe Fuenlabrade.

Sigurno je da su ovi timovi veliki favoriti za ovaj trofej, a planove će im sigurno htjeti da pokvari i madridski Atletico.

Jorgandžije za rivala u ovom dijelu takmičenja imaju Elche, a kao najzanimljiviji dvoboj biće duel Zaragoze i Valencije.

Prve utakmice igraće se 29. oktobra, a uzvrati su 25. novembra.

Žrijeb 4. kola Kupa kralja:

Cadiz - Betis

Cartagena - Sevilla

Deportivo - Las Palmas

Elche - Atletico

Formentera - Athletic

Fuenlabrada - Real Madrid

Getafe - Alaves

Lleida - Real Sociedad

Numancia - Malaga

Pofnerradina - Villarreal

Murcia - Barcelona

Valladolid - Leganes

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tenerife - Espanyol

Zaragoza - Valencia

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi