Zidane u akciji: Kovačić i gomila novca za zvijezdu Spursa
Foto: EPA

Želi dovesti Allija

Zidane u akciji: Kovačić i gomila novca za zvijezdu Spursa

M. Šljivak

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane planira dovođenje nekoliko novih imena na Santiago Bernabeu.

Ako ostane na klupi Kraljeva francuski stručnjak će pokušati da dovede nove igrače, a prvi na listi pojačanja je fantastični veznjak Tottenhama Dele Alli.

Navodno, Real je već započeo pregovore sa Spursima. U zamjenu im nude hrvatskog veznjaka Matea Kovačića, a spremni su dodati još veliku novčanu sumu kako bi osigurali usluge 21-godišnjeg fudbalera.

Iako ima samo 21 godinu, Alli je u ovom trenutku bez ikakve sumnje jedan od najboljih veznjaka svijeta. Na terenu radi prava čuda i nije nikakvo čudo što ga u svojim redovima žele vidjeti najveći evropski klubovi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alli je ove sezone nastupio u sedam utakmica za Tottenham, a postigao je tri pogotka.

Pored Allija, navodno je Zidane zainteresovan za dovođenje Roberta Lewandowskog i Christiana Pulisića.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi