Lalatović, ipak, ostaje u Vojvodini

Veliki obrt

Lalatović, ipak, ostaje u Vojvodini

Nenad Lalatović i dalje će sjediti na klupi Vojvodine.

Iako je već viđen njegov odlazak iz Novog Sada, Lalatović je na kraju pronašao zajednički jezik sa čelnim ljudima kluba.

Posljednjih dana aktuelne su bile priče o njegovom napuštanju ekipe i prelazak u tim Čukaričkog. 

"Pričao sam danas dugo sa članovima Uprave kluba i našli smo zajednički jezik. Od prvog dana nisam tražio ništa, ni povišicu plate niti bilo šta drugo jer novac me nije interesovao, kao što me ni sada ne interesuje. Samo sam tražio slobodu u radu i garanciju da, dok imamo ovako dobre rezultate i dok je Vojvodina među klubovima koji idu u Evropu sljedeće godine, jednostavno ne mogu biti smijenjen", rekao je Lalatović za klupski sajt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi