Lalatović osvojio prvi trofej u karijeri pa dao nikada kraću izjavu i odjurio

Trener Vojvodine

Lalatović osvojio prvi trofej u karijeri pa dao nikada kraću izjavu i odjurio

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, večeras je osvojio prvi trofej u karijeri. 

Njegova ekipa je nakon penala u Nišu savladala Partizan i na taj način osvojila Kup Srbije.

Nakon utakmice Lalatović je, govoreći za Arenu Sport, bio vrlo kratak.

"Nikad slađi trofej. Zaslužili smo da dobijemo i u regularnom toku. Čestitke mojim igračima, ostavili su srce na terenu. Ja sam sretan. Sretan sam zbog svoje kćerke i dva sina i ovu pobjedu poklanjam njima", rekao je Lalatović i onda se okrenuo i vratio igračima kako bi nastavio slavlje.

Inače, Lalatović je poznat po kontroverznim izjavama te činjenici da je uvijek bez dlake na jeziku, a posebno nakon pobjeda protiv Partizana ili Crvene Zvezde.

Večeras je njegov tim vodio 2:0, ali na kraju je morao igrati produžetke i šutirati penale protiv beogradske ekipe. Ipak, Vojvodina je bila daleko bolja u penal seriji i slavila.

Promo

Top Komentari

dinass
Velika budala ali dobar trener
4 0
Penderinos
"Nikad slađi trofej". Ko da ih je stotine osvojio, a ne prvi
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi