Laletović: Ima li potrebe da se ova liga uopšte igra?

Direktor Bosne iz Visokog

Laletović: Ima li potrebe da se ova liga uopšte igra?

S. Mlaćo

Nogometaši Bosne iz Visokog poraženi su jučer na gostovanju kod Sloge iz Siminog Hana rezultatom 2:1.

 Radilo se o susretu 18. kola Prve lige Federacije naše zemlje, a u timu iz Visokog nakon meča imali su velike primjedbe na suđenje Kenana Bajraktarevića iz Orašja i njegovih pomoćnika Almira Bašića, te Borisa Bilješka.

Na zvaničnoj facebook stranici NK Bosna Visoko oglasio se direktor tog kluba Mirza Laletović.

"Nakon današnjeg suđenja glavnog sudije Bajraktarević Kenana, mi u NK Bosna Visoko se pitamo da li ima potrebe da se ova liga uopšte igra kada nam sudije u crnom kroje rezultate i sudbinu klubova. Koliko je suđenje bilo tendeciozno dokaz je da su nam se domaćini izvinjavali poslije utakmice za krađu koju nam je nanjeo glavni sudija sa svojim pomoćnicima. Mene lično a i ostale članove UO interesuje kakvu će dobiti ocjenu glavni sudija Kenan Bajraktarević od strane posmatrača Jelavić Filipa. Želim ovom prilikom da se zahvalim našim navijačima za podršku našim igračima svih 90 minuta kao i nakon izgubljene utakmice, gdje su aplaudirali našim fudbalerima i davali im ogromnu podršku. Našim fudbalerima čestitam na zalaganju i na sportskom duhu koji ih nije napustio i nakon neviđene sudijske krađe. Vi ste danas moralni pobjednici", kazao je Laletović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Očigledno da ćemo u narednim danima mnogo pričati u sudijama koje su u ovom kolu Prve lige Federacije na više terena bile u centru pažnje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi