9

Komentari (9)

user1676313114
Barcin mali slino od admina...hahahahahabaha endrick ti oplodio mater admine
Drakula
Samo jednom kopackom u koljeno i ko fati ce zavrsit
user1708040072
Eksplozivno cudo od novinara... Necu ni da citam text... Usao u 22h napisao text i legao da ga mamica ceski po ledjima...
Gvardijan
@FudbalskiGenije opet si ivim komentarom dokazao da nije bolest sve sto boli.Pogledaj ove klipove pa vidi kako ga nije nigdje bilo.Yamal,Endrick,Vinicius, / pod uslovom da promijeni mentalni sklop/ ce dominirati fudbalom.Naravno ima tu jos nekoliko starijih vec dokazanih fudbalera,ali ovi su mladi dragulji.
FudbalskiGenije
Gledao sam utakmicu, nema potrebe da gledam klipove. Klasično nabijanje igrača barse kao što je bilo sa Fatijem...
FudbalskiGenije
Kakvo guranje igrača uefalone hahaha Lik igrao od prve minute nigdje ga nije bilo ni gola ni asistencije hahahaha. Endrick zabije engleskoj na vembliju, sinoć ušao opez zabio španiji. To je čudo a ne ovaj..
Cibe_Ze
Mama mora da je ponosna na tebe.
FudbalskiGenije
Jeste tvoja, jer zna šta joj radim
Realno01
Ovo je portal Uefalone svakako,kome to nije jasno onda u šta gleda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.