Lampard: Chelsea se treba držati Mourinha

Još uvijek mu vjeruje

Lampard: Chelsea se treba držati Mourinha

Chelsea je sinoć izgubio u gostima kod Leicestera 2:1 i sada imaju samo bod više od opasne zone.

Nekadašnji vezista tima sa Stamford Bridgea Frank Lampard smatra da Abramovič ipak ne bi trebao otpustiti Mourinha i da bi on trebao biti dugoročno riješenje.

"Chelsea je i ranijih godina otpuštao trenere u toku sezone, ali pitanje je koliko puta to treba da se ponovi. Neće završiti među prve četiri ekipe ili prvih šest i mislim da će Abramovič sačekati kraj sezone", rekao je Lampard i dodao:

"Kada se Jose vratio željeli su s njim dugoročnu saradnju, a pitanje je šta bi dobili da ga otpuste? Zašto sada praviti promijene kada se ne može uticati na završetak sezone".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea svoj sljedeći meč u Premijer ligi igra protiv Sunderlanda u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.