Lampard iskreno o Werneru: Vidjet ću šta ću s njim

Hoće li ga preseliti na klupu?

Lampard iskreno o Werneru: Vidjet ću šta ću s njim

Esmer Oštraković

Chelsea je jučer odigrao jako lošu utakmicu, te su poraženi na gostovanju kod Arsenala sa 3:1.

Jedini gol za Plavce postigao je Abraham u 86. minuti utakmice, a nakon utakmice svoje igrače nije štedio Frank Lampard.

"Nismo bili dovoljn dobri u prvom poluvrmeenu. Drugi dio je bio bolji, ali zaostatak je već bio prevelik kako bi uradili nešto konkretno. Osnovne stvari su te u kojima smo bili jako, jako loši", rekao je Lampard.

Osvrnuo se i trener Chelseaja i na Wernera koji je odigrao katastrofalno poluvrijeme u porazu svoje ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidjet ćemo šta ćemo s njim. Slaba realizacija je nešto zbog čega će napadači uvijek biti meta svih. Timo nam nije dao dovoljno niti sa loptom u posjedu, a ni bez nje. Treba mu vremena. Razgovarat ću s njim i vidjeti kako se osjeća", završio je Lampard.

Top Komentari

IMPERATOR
Gurni ga u vrh napada kao najisturenijeg napadača i riješio si problem. Nije svako Messi i Ronaldo da može podjednako dobro igrati na više pozicija. Kvaliteta fudbala nikad nije bila na slabijem nivou, većina klubova postavili za trenere "trenere" bez iskustva. Pa nisu Man Utd, Chelsea, Arsenal, Juventus, Napoli, Dortmund i ostali poligon za obučavanje kako se postaje trener.
11 1
K79
Čini mi se Frank da ce i Abramović vidjeti sta ce sa tobom !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti