Lampard: Mourinho je trebao ostati u Chelseaju

Frank ne vjeruje u Chelseajev povratak u vrh

Lampard: Mourinho je trebao ostati u Chelseaju

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Chelseaja Frank Lampard kazao je da je Jose Mourinho trebao ostati u londonskoj ekipi.

Mourinho je prije desetak dana dobio otkaz na klupi Chelseaja samo šest mjeseci nakon osvajanja titule prvaka Engleske. Lampard je rekao da je Hiddink odličan menadžer, ali da je siguran da je Mourinho trebao ostati.

"Hiddink je odličan i imao sam priliku raditi sa njim. Međutim, trebao je ostati Mourinho bar do kraja sezone. Opasno je kada se trener mijenja u pola priče", rekao je Lampard.

Sadašnji igrač New York Cityja je dodao da očekuje da se Chelsea vrati iz rezultatske krize, ali da sumnja da će se vratiti u sami vrh tabele.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Chelsea je jedan od najboljih timova na svijetu i kada ste u dnu tabele očito je da nešto nije u redu. Siguran sam da će se vratiti u pravu formu, ali sumnjam da mogu izboriti Ligu prvaka", dodao je Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.