Lampard nahvalio Girouda: Ostaje u Chelseaju

Mnogi klubovi su ga željeli

Lampard nahvalio Girouda: Ostaje u Chelseaju

Trener Chelseaja Frank Lampard poručio je kako Olivier Giroud ostaje na Stamford Bridgeu.

Ove sezone francuski napadač se nije mnogo naigrao u dresu Chelseaja i tokom prethodnih sedmica intenzivno se špekulisalo o odlasku. Javljali su se Inter, Lazio, Borussia Dortmund..., međutim njegova budućnost je u - Chelseaju.

Lampard je odlučio da zadrži 33-godišnjeg fudbalera unatoč velikom interesovanju, a da od transfera nema ništa potvrdio je i za Sky Sport.

"U prijelaznom roku Giroud je bio nevjerovatan s ljudske i profesionalne strane. Na konferencijama sam govorio da je moguće da ode ukoliko sve strane budu zadovoljne, a u tom periodu on je cijelo vrijeme bio besprijekoran. Imam ogromno poštovanje prema njemu. Da li će otići? Ne", poručio je Lampard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da se vidi hoće li se Giroudov status poboljšati na proljeće, kada su mu minute prijeko potrebne kako bi se nametnuo Didieru Deschampsu i našao mjesto na Evropskom prvenstvu.

U Chelseaju je, podsjetimo, od 2018. godine kada je stigao iz Arsenala.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti