Lampard najavio šoping: Naravno da želim pojačanja

Imat će 150 miliona funti

Lampard najavio šoping: Naravno da želim pojačanja

Trener Chelseaja Frank Lampard nagovijestio je da će 'Plavci' biti aktivni u januarskom prijelaznom roku.

Londonskom timu je nedavno skinuta zabrana za transfere i u januaru će moći konačno da dovode nove fudbalere, a da će biti pojačanja potvrdio je i sam Lampard.

Navodno će Lampard od klupskog rukovodstva dobiti 150 miliona funti za pojačanja i već se uveliko šuška o novim imenima.

"Uvijek želim da pojačam tim, uvijek gledam sve pozicije. Ljetos smo izgubili Hazarda koji je bio vrlo važan u postizanju i stvaranju golova prošle sezone, kao i sezonu prije", izjavio je Lampard, pa dodao:

"Mislim da smo našli način gdje možemo da budemo konkurentni. To pokazujemo u prvenstvu i Ligi prvaka. Možemo li biti bolji u napadu? Mi uvijek mislimo o tome", poručio je trener Chelseaja.

Dodaje kako se Plavci neće zalijetati tek tako.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nećemo 'poludjeti' samo zato što nam je ukinuta zabrana. Smiren sam, ako se pojavi nešto zanimljivo na tržištu, reagovat ćemo."

Kao potencijalna pojačanja Chelseaja pominju su Wilfried Zaha, Jadon Sancho, a u opticaju je i Moussa Dembele.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi