7

Komentari (7)

ryan.giggs
I ovaj Chelsea svakakvih odrona navuče u tim...
tbra
Pametan, sve polovnjaci
Quartararo20
Gledam malo ovaj championship, i kontam sta imas ovdje vidjeti sto ne mozes bilo gdje drugo. Izbij, nabij loptu, uleti klizeci i gospodin ali ljudi uzimaju milione, skoro pa milijarde. Nasim ekipama trebaju malo bolji uslovi i uvjeren sam da bi i mi uskoro imali nekog solidnog predstavnika u evropi kao i igraca da se proda u solidnu ekipu u ligi petice.
Quartararo20
Zouma ko lik iz crtani filmova, ne mogu da vjerujem da on zivi od fudbala.
douglasssy
Haha, a tek onaj Emerson, odroni od igraca. Realno i treba da oslobodi vezni, Jorginho je samo za italijana, ne moze on ispratiti intenzitet i kretanje lopte u engleskoj. Mada zna Lampard sta radi.
Quartararo20
Jorginha ce Sarri dovesti u Juve ako ostane na klupi...lik svak napad na sigurno i lopta prvom do sebe ili nazad. Najveca tuga kad vidis igrace iz nase lige koji igraju za par hiljada a u Engleskoj jedan polovnjak ala Zouma, Emerson, Jones i Smallimg its uzimaju milione mjesecno.
user1590396893
Ah to ti je na žalost prednost kad si Englez Italijan... Budeš prosječan fudbaler al imaš šansu uzet neki masni ugovor
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.