Lampard odbrusio Mourinhu: Baš pretjeruje s tim povrijeđenim igračima

Veliki derbi na Stamford Bridgeu

Lampard odbrusio Mourinhu: Baš pretjeruje s tim povrijeđenim igračima

E. Čaušević

Na Stamford Bridgeu danas se igra veliki gradski derbi između Chelseaja i Tottenhama u okviru 27. kola engleskog Premiershipa.

Chelsea i Tottenham vode nevjerovatnu borbu za četvrto mjesto koje naredne sezone vodi u Ligu prvaka. Plavci su trenutno četvrti sa 41 bodom i imaju samo jedan bod u odnosu na današnjeg rivala Tottenham.

Tottenham je u odličnoj formi i već četiri utakmice zaredom ne zna za poraz, dok je kod Chelseaja totalno drugačija situacija. Tim Franka Lamparda ne igra najbolje i već četiri utakmice ne zna za pobjedu u domaćem prvenstvu.

Pred ovaj meč diglo se dosta prašine, te se situacija zakuhala izjavama Josea Mourinha i Lamparda. Mourinho se žalio da njegov tim nije favorit danas je ima previše povrijeđenih igrača, a Lampard mu je sada odgovorio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On ima ofanzivce u ekipi i ne znam šta je problem. Dele Alli igra veoma dobro, a Lucas Moura je prošle sezone u Ligi prvaka pokazao o kakvom igraču se radi. Mourinho pretjeruje kada tako priča o problema s povrijeđenim igračima", rekao je Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi