Lampard odlučio: Odlazim iz New Yorka

Nakon isteka ugovora

Lampard odlučio: Odlazim iz New Yorka

Bivši engleski reprezentativac Frank Lampard donio je odluku da napusti New York City.

Lampardu na kraju 2016. godine ističe ugovor sa ovim američkim klubom, a u izjavi za zvaničnu stranicu poručio je da sljedeće sezone sigurno neće više igrati za NY City.

"Kako se bliži moj kraj u dresu New Yorka, želio bih se zahvaliti velikom broju ljudi koji su mi pružali podršku u ove dvije sezone. Zaista mi je bila velika čast igrati ovdje, navijači su bili fantastični i uživao sam u vremenu provedenom u New Yorku", rekao je Lampard.

Frank Lampard je za New York City odigrao 31 utakmicu i postigao je 15 golova, a o novom klubu se još uvijek nije izjašnjavao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi