Lampard otkrio ko je za njega najbolji napadač na svijetu

Svi su očekivali da će to biti Drogba, ali...

Lampard otkrio ko je za njega najbolji napadač na svijetu

Endin Čaušević

Legendarni engleski fudbaler Frank Lampard za medije na Otoku dao je zanimljiv intervju u kojem je otkrio ime najboljeg napadača s kojim je igrao.

Lampard je najveći trag ostavio u dresu Chelseaja s kojim je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti. Ovaj engleski napadač je jednu sezonu proveo u Manchester Cityju, dok je svoju karijeru završio u američkom MLS-u u dresu New York Cityja.

Mnogi su vjerovali da će Lampard za najboljeg napadača s kojim je igrao u karijeri izabrati Didiera Drogbu, ali su se prevarili. Iako je samo jednu sezonu proveo na Etihadu očito je dobilo dovoljno da shvati ko je za njega najbolji napadač svijeta.

"Aguero je najbolji napadač na svijetu za mene. U svojoj karijeri sam imao sreću da igram sa mnogim izvrsnim napadačima kao što je Didier Drogba. Ipak, Aguero ima sve ono što najbolji napadač svijeta mora imati i on je za mene na prvom mjestu ubjedljivo", rekao je Lampard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi