Lampard otkrio šta je rekao na poluvremenu utakmice protiv Arsenala

Kako je motivisao igrače?

Lampard otkrio šta je rekao na poluvremenu utakmice protiv Arsenala

Esmer Oštraković

Iako su gubili do samog kraja utakmice, gostujući igrači su sjajno posljednjih desetak minuta, te su ostvarili pobjedu.

Nogometaši Chelseaja sinoć su ostvarili pobjedu od 2:1 na gostovanju kod Arsenala.

U prvom poluvremenu Chelseajevi igrači su jako lođe izgledali na terenu, ali kao da je drugi tim izašao na teren u nastavku utakmice.

"Rekao sam im svoj dio u kojem sam bio strožiji jer sam imao neke zamjerke na njihovi igru. Moramo da igramo bolje, mi smo Chelsea. Ne možemo se tako predati, pa tri hiljade naših navijača je bilo na utakmici. Oni su počeli da razgovaraju, bilo je malo agresivno, ali to je dobro", rekao je Lampard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se kako je Lampard uradio dobru stvar sa svojim govorom u svlačionici, jer je njegova ekipa na kraju ostvarila pobjedu.

Top Komentari

red devil mo
Rekao im je da je sudija na njihovoj strani i da Jorginho nece dobit zasluzeni crveni. Nakon tog detalja taj isti igrac zabije izjednacujuci gol. Chelsea je bio bolji, pogotovo u drugom pol.ali pravila su jasna.
1 0
adnanhuskic
Kralj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi