Lampard: Prvo nekoliko piva, pa ćemo onda donijeti odluku

Gdje nastavlja karijeru?

Lampard: Prvo nekoliko piva, pa ćemo onda donijeti odluku

Edmir Škorić

Frank Lampard će u januaru odlučiti gdje će i hoće li nastaviti karijeru.

Lampard je trenutno bez kluba nakon što je napustio New York City FC, ali se povezivao s mnogim timovima. Međutim, bivši igrač Chelseaja neće ništa otkrivati do naredne godine.

"Ne znam. Imam Božić, čeka me uživanje s porodicom, nekoliko piva, Turska i sve te stvari, a onda ću u januaru donijeti odluku o tome da li ću nastavit igrati. Imam nekoliko opcija, ali nisam još ništa odlučio", tvrdi Lampard.

"Osjećam se spremno. Razumijem ipak da će stvari biti drugačije, ali da bih nastavio da igram, stvari moraju da budu savšene za mene i moju porodicu", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi