Lampard svjestan da bi mogao ostati bez posla

Bez obzira što je legenda kluba

Lampard svjestan da bi mogao ostati bez posla

E. Škorić

Menadžer Chelseaja Frank Lampard svjestan je da bi mogao ostati bez posla.

Chelsea je u lošoj formi, a zbog serije loših rezultata Lampard strahuje za svoj ostanak na klupi i svjestan je da je to moguće da se desi.

"Kada sam došao u Chelsea, to je podiglo moju karijeru. Možda ne bi bilo tako da sam otišao negdje drugo, ko zna šta bi bilo sa mojom karijerom. Srećom, došao sam u klub koji je imao vlasnika koji je promijenio naličje kluba i moj život. To ne bi trebalo da mi da ikakvu prednost u poslu koji sam započeo prošle godine, mada mislim da je četvrto mjesto bilo pozitivni s obzirom na okolnosti. Sada moramo bolje", kaže Lampard, pa dodaje:

"Pre mjesec dana sve je bilo ružičasto, a mjesec kasnije, sve izgleda negativno. Osjećam da imam podršku kluba, dobio sam je kada sam se vratio da ovde budem menadžer. Tu podrškui sam 13 godina osjećao i kao igrač. Napustio sam klub jer su oni željeli da idu u drugom smjeru. Znam šta je nogomet, razumijem zahtjeve i očekivanja. Nemam pravo da budem van tih pravila".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi