9

Komentari (9)

adnanhuskic
Joj kralja... Cuj alonso zvijezda.. Svasta
Shik
Ma on nije sposoban ni koze da cuva. Vrlo brzo ce zavrsiti i nigdje vise nikog nece vodit.
user1590396893
Ja zvijezde i kurca
Shik
Eee sta cine pare i funkcije.Od janjeta covjek se pretvara u vuka. Dok je igrao ko bubica tih i miran. I sad kao jacu vama pokazati. A nije svjestan da sutra moze da bude i on krivac za sve.Samo polako 2-3 losija rezultata i ode tata.
Maximilian
Pa nije bio baš bubica ni dok je igrao. Ima negdje intervju sa Mariom Stanićem gdje to priča. On i Teri glavni alkoholičari u ekipi bili a uz alkohol ide sve ostalo.
Klackalica
Sta želiš reći? Ako je bio "kao bubica" dok je igrao, sada kao trener bi trebao dopustit nekom jadniku da se piša na njegov trenerski autoritet? Kolko je los bio trebao je sam izaci iz igre..pazi molim te, izvede te trener jer si uzasan, radi toga uspije bod uzet i ti uzmes sebi za pravo da napustis stadion i ekipu. Bezobrazni bezobrazni lampard..kako se samo smije rijesit loseg igraca i trazit od uprave da ga prodaju. Ne kontam te.
Maximilian
E čuj "naredio" ? Hahahaha
Denchi
To Frane posutaj tu spansku gamad, jesu se nakotili....
BlueBoys
LamPa jarane...:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti