Lampard želi da ga klub odmah proda: Zvijezda Chelseaja na poluvremenu otišla u autobus

Pretjerao je

Lampard želi da ga klub odmah proda: Zvijezda Chelseaja na poluvremenu otišla u autobus

E. Škorić

Chelsea je prošlog vikenda na gostovanju kod Slavena Bilića gubio s 3:0, no na kraju uspio da se spasia poraza i osvoji bod u ludoj utakmici koja je okončana rezultatom 3:3.

Jedan od najlošijih u prvih 45 minuta u sastavu Chelseaja bio je Španac Marcos Alonso, kojeg je Frank Lampard ostavio u svlačionici već na poluvremenu, ali je on uradio nešto što je razbijesnilo sve u londonskom klubu.

Kako je objavio engleski Athletic, Alonso se tuširao i odmah na poluvremenu otišao u autobus, pa nije ni gledao drugih 45 minuta u kojima su njegovi saigrači napravili malo čudo i s tri gola izvukli bod u izgubljenom meču.

Odmah je Lampard reagovao, otišao je po Alonsa, koji se morao vratiti i pred svima ispričati za ono što je napravio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lampard je navodno naredio upravi kluba da se riješe Španca i da, ako je to moguće, prodaju ga već u ovom prijelaznom roku, koji traje do 5. oktobra.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
To Frane posutaj tu spansku gamad, jesu se nakotili....
9 3
BlueBoys
LamPa jarane...:)
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi