S Grbavice u Mostar ide poseban poklon

Željo za Lanu

S Grbavice u Mostar ide poseban poklon

Midhat Šljivak

FK Željezničar je u 7. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici ugostio ekipu GOŠK-a iz Gabele, a pred početak ovog meča viđena je zaista lijepa scena i sjajan potez rukovodstva domaćeg tima koje je odlučilo poslati poklon za najbolju bh. sportistkinju Lanu Pudar.

Dolazak NK GOŠK iz Gabele na Grbavicu iskoristili su iz domaćeg tima kako bi put Mostara poslali poklon najboljoj bh. sportistkinji Lani Pudar.

Njen otac, legendarni golman Velibor Pudar, trener je u stručnom štabu gostujućeg tima. Njemu je uručen dres Željezničara s brojem jedan i s Laninim imenom.

Iz GOŠK-a su se svom domaćinu zahvalili na poklonu: "Hvala FK Željezničar na predivnom poklonu za Lanu Pudar. Naš dragi trener Velibor Pudar je primio dres s oduševljenjem. Hvala i sretan rođendan", poruka je iz GOŠK-a.

Hvala @fkzeljeznicar na predivnom poklonu za Lanu Pudar 🥇 🏊🏻‍♀️ Naš dragi trener Velibor Pudar je primio dres s oduševljenjem! Hvala i sretan rođendan! 🥳⚽️

Posted by NK GOŠK Gabela on Friday, September 15, 2023
Oglasi

Podsjetimo, Lana Pudar je nedavno na Svjetskom juniorskom prvenstu ponovo obradovala Bosnu i Hercegovinu i donijela je čak tri medalje.

Sjajna Mostarka je osvojila zlatne medalje na 100 i 200 metara delfin, a srebro je uzela u trci na 50 metara.

Prethodno je Pudar osvojila i četvrto mjesto na seniorskom Svjetskom prvenstvu u japanskoj Fukuoki.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je pomela konkurenciju na Evropskom prvenstvu za juniore u Beogradu i spremna je za Olimpijske igre u Parizu naredne godine.

Lana je najveća bh. nada za prvu medalju na Olimpijskim igrama.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti