Laporta je odredio Koemanovu sudbinu na klupi Barcelone!

Nakon neuspjeha protiv Granade

Laporta je odredio Koemanovu sudbinu na klupi Barcelone!

Admin Čaušević

Većina navijača Barcelone smatra kako Ronald Koeman nije dovoljno dobar trener za katalonskog velikana. 

Barcelona je svojim navijačima priredila novi hladan tuš. U petom kolu La Lige protiv Granade u samom finišu osvojen je bod za konačnih 1:1.

Nakon novog neuspjeha odmah se počela tražiti Komeanova smjena, a prema posljednjim informacijama iz Španije Joan Laporta je već donio svoju odluku.

Naime, Laporta je odlučio da nizozemskog stručnjaka zadrži na klupi najranije do četvrtka kada će Barcelona igrati gostujući meč protiv Cadiza.

Remi protiv Granade je bivšeg selektora Lala doveo u neugodniu situaciju, a već se i špekuliše o njegovim mogućim nasljedicima. Spominju se imena Xavija Hernandeza i Roberta Martineza.

Laporta je odučio da ne žuri će te Koemanu dati još jednu šansu, u slučaju pobjede produžio bi svoj mandat najkraće za još jedan meč što znači da praktično u svkom susretu odlučuje o svojoj sudbini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi čovjek Barcelone je prije nekoliko dana htio da Nizozemcu ponudi produženje ugovora. Ipak, nakon posljednjih neuspjeha čini se da je promijenio mišljenje i da će sačekati još neko vrijeme.

S druge strane, za Blaugranu uopšte ne bi bilo isplativo dati otkaz komeanu jer bi u tom slučaju morali platiti odštetu u iznosu od 12 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Daaaa da ponudite mu novi ugovor, ja kao navijac Real-a bi bio presretan, pa ova barca tone ka dnu... ?
4 1
CJ1999
Kakav klub takav i trener
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi