Navijači zaustavili Koemana ispred stadiona i naljutili ga čim je otvorio prozor na automobilu

Nije htio da im odgovori

Navijači zaustavili Koemana ispred stadiona i naljutili ga čim je otvorio prozor na automobilu

Endin Čaušević

Španski mediji jutros uveliko pišu o tome da bi Ronald Koeman mogao dobiti otkaz u Barceloni.

Katalonski klub sinoć je na svom terenu remizirao protiv Granade (1:1), a navijači su još jednom razočarani napustili Camp Nou zbog loše igre svoje ekipe.

Nakon utakmice na meti velikih kritika našao se Koeman, a već jutros se špekuliše o tome da bi mogao dobiti otkaz u narednim danima.

Poznato je da Koeman nije baš u najboljim odnosima s predsjednikom Joanom Laportom, a loši rezultati koje ima u posljednje vrijeme mu sigurno ne idu u prilog.

Nakon sinoćnje utakmice veliki broj navijača čekao je Koemana ispred stadiona i uspjeli su ga zaustaviti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, gotovo svi su u istom trenutku pitali da li će on napustiti Barcelonu što je očito naljutilo nizozemskog stručnjaka sudeći po njegovom odgovoru.

"Ne želim više nikada odgovarati na takvo pitanje", rekao je Koeman navijačima ispred stadiona i zatim je zatvorio pozor i krenuo dalje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dijafragma
14 obavijest od jutros o ovom debilu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi