Latvijci u strahu: Poslije utakmice srušiće nam grad

Uoči večerašnje utakmice u Rigi vlada prava fudbalska groznica koju sa sa sobom donijeli navijači naše reprezentacije.

Čini se kako domaći navijači nisu pretjerano zainteresovani za utakmicu, a ekipa našeg portala je iskoristila priliku da porazgovara sa nekim od njih.

"Smatram da će Bosna pobijediti. Mislim da će nam poslije utakmice grad biti srušen. Jučer sam vidio neke stvari. Navijači viču na ulicama, lome čaše i piju. Mislim da će sve biti srušeno", rekao nam je jedan od momaka koje smo sreli na ulicama Rige.

Jednu djevojku smo upitali da li zna da se večeras igra utakmica i šta misli o našim navijačima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Sada znam, jer mi svi to govore. Vidim puno navijača pa će vjerovatno biti utakmica. Oni su ludi. Nisam nikada vidjela toliko navijača ni kod jedne ekipe. Svi su prijateljski nastrojeni, ljubazni, smiju se. To je dobro, Atmosfera je dobra", rekla nam je lijepa stanovnica Rige te je za kraj uz poljubac jednog našeg navijača istakla:

"Riga je lijep grad sa starom arhitekturom gdje se možete družiti sa svojim prijateljima." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije