Lautaro počeo plakati nakon izmjene: "Uvijek su bili uz mene i vječno sam im zahvalan"

Nije mogao da zadrži suze

Lautaro počeo plakati nakon izmjene: "Uvijek su bili uz mene i vječno sam im zahvalan"

E. Čaušević

Argentina je sinoć pred svojim navijačima s ubjedljivih 3:0 pobijedila Urugvaj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Gaučosi su u Buenos Airesu uspjeli bez većih problema da dođu do nova tri boda i učvrstili su se na drugom mjestu tabele kvalifikacija u Južnoj Americi.

Argentina je povela u 38. minuti golom Messija, a samo nekoliko minuta kasnije vodstvo je udvostručio De Paul.

Konačnih 3:0 sredinom drugog poluvremena postigao je Lautaro Martinez koji je samo tri minute kasnije izašao iz igre.

Kamere su nakon izmjene snimile Lautara kako sjedi na klupi i plače, a nakon utakmice objasnio je šta ga je toliko potreslo da je zaplakao.

"Pomislio sam na moju porodicu koja je bila na tribinama i zato sam bio tako emotivan. To je velika žrtva kada ostavite sve po strani da biste uspjeli. Moja porodica je uvijek bila uz mene i zbog toga ću im biti vječno zahvalan", rekao je Lautaro nakon utakmice.

[streamable]https://streamable.com/nyqjw5[/streamable]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi