Scaloni objavio spisak Argentine i dobio žestoke kritike iz Engleske

Ponovo je tu "udarni trojac"

Scaloni objavio spisak Argentine i dobio žestoke kritike iz Engleske

Endin Čaušević

Reprezentacija Argentine narednog mjeseca nastavlja kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Argentinci igraju svoje utakmice između 8. i 15. oktobra, a tada će snage odmjeriti protiv Urugvaja, Paragvaja i Perua.

Početkom ovog mjeseca desio se veliki skandal na meču Brazila i Argentine koji nije ni odigran, a u velikom problemu našli su se igrači iz Premiershipa koji nisu imali dozvolu da putuju u Južnu Ameriku.

Argentina se još uvijek nalazi na crvenoj listi što se tiče koronavirusa u Velikoj Britaniji, te svi koji borave u ovoj zemlji moraju u obavezan karantin od deset dana.

Nakon skandala od prije nekoliko sedmica očekivalo se da argentinski selektor Lionel Scaloni neće pozvati igrače iz Engleske, ali on je ponovo sve uspio da šokira.

Scaloni je objavio spisak za ove utakmice, a na njemu su se ponovo našli dvojica igrača Tottenhama, Giovani Lo Celso i Cristian Romero, te golman Aston Ville Emilliano Martinez.

Klubovi im prošli put nisu dali dozvolu da idu na okupljanje, ali su prošli bez kazni i bit će zanimljivo vidjeti šta će ovaj put uraditi ovaj trojac i da li će otputovati u Argentinu na okupljanje reprezentacije.

Top Komentari

denimen9
Tottenham, Aston Villa, zar se treba takve klubove ista i pitati? Repka je repka a pogotovo Argentinska
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi