Lautaro: Istina je da me Barca htjela dovesti prije godinu dana, ali sam ih odbio

Odlučio ostati u Interu

Lautaro: Istina je da me Barca htjela dovesti prije godinu dana, ali sam ih odbio

E. Čaušević

Argentinski napadač Lautaro Martinez će prema svemu sudeći produžiti svoj ugovor s Interom.

Prethodnih nekoliko prelaznih rokova se špekulisalo da će Lautaro napustiti Inter i najviše se povezivao s Barcelonom, ali od toga nije bilo ništa.

Lautaro je u razgovoru za La Gazzettu dello sport priznao da je imao ponudui katalonskog kluba, ali da je na kraju odlučio da ostane u Interu.

"Da, Barcelona me htjela dovesti prije godinu dana, ali sam izabrao neki drugi put. Rekao sam Conteu da se ne brine i da ostajem u Interu. Barcelona je sada prošlost za mene i odlučio sam da ostane u Interu", kaže Lautaro koji se dotakao i novog ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sigurno mogu reći da neću napustiti Inter ovog ljeta. Uskoro ću potpisati novi ugovor i plan mi je da ovdje ostanem što duže".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi