Lautaro Martinez ide u Barcelonu, Conte bira njegovu zamjenu?

Aubameyang ili Martial u Interu?

Lautaro Martinez ide u Barcelonu, Conte bira njegovu zamjenu?

E. Oštraković

Čini se da će na kraju sezone Lautaro Martinez skoro sigurno napustiti ekipu Intera, te da će postati novi igrač Barcelone.

U Interu ne mogu spriječiti odlazak Argentinca jer Barcelona želi iskoristiti klauzulu od 111 miliona eura koja je na snazi od 1. do 15. jula.

Ipak, Antonio Conte ima dvije želje, a prva je trenutni kapiten Arsenala Aubameyang, koji bi bio sjajno pojačanje za Inter.

Ukoliko ne uspije dogovoriti njegov dolazak, Conte će se okrenuti Martialu. Bilo koji od ova dva napadača bio bi veliko pojačanje za Conteov tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Martial bi bio dosta skuplji, jer Aubameyang ulazi u zadnju godinu ugovora sa Arsenalom, ali sigurno da bi u Interu bili najsretniji kada bi mogli zadržati Lautara Martineza.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chepich
E cuj o transferima pisu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti