8

Komentari (8)

ceSoloInter
kakvi sportski novinari...klauzula znaci da je barcelona mogla platiti klauzulu i slobodno razgovarati sa igracem....sada ne ide bas tako, ovo je inter bas cekao...sad moze da pregovara za cijenu iznad klauzule...a ostavit ce ga sigurno jos jednu sezonu...a onda u pregovore ulaze i city i real i psg....na kraju barca gubi svojim lukavim potezom....jedini na dobitku je ovdje inter( isticanjem klauzule)
GigantMostarski
Bas to, odlicno razmisljanje!
vence
A ko ce svegati dati 110mil za njega? I cime to zasluzio? Sa 10ak golova datih Empoliju, Parmi, Bresi..i td..ha ha..ako neko da za njega tolike pare..gasi sve..i hebes fudbal vise
Vuk13
Ja mislim da ovo ne odgovara barceloni jer sad Inter može tražit 150 miliona
Momak
Gospodine novinaru, kakve veze ima otkupna klauzula sa bilo cime? Otkupna klauzula ne znaci da se mora prodati po toj cijeni, nego da ako neko ponudi tu cijenu klub ga MORA prodati. Tako da je Barselona i jucer mogla ponuditi 50 miliona ili bilo koju drugu cifru. A ako neko ponudi manje novca, klub moze ali i ne mora prodati. To je jedina razlika. U spaniji 99% igraca imaju klauzule preko 200 i 300 miliona eura a prodaju se uglavnom za 20 ili 30 miliona.
Ivica_Osim8
Ja ne znam ko određuje ove cijene igrača, mislim kakve su struke ti ljudi
tuanzebe
pa vjerovatno sama uprava ekipe,što veća cijena igrača to je manje mušterija,isto kao ovi bosanćerosi kad su kuće prodavali arapima,što veća cijena to odbija svakog čovika haha
Ivica_Osim8
Bgm brate slabo si ti upućen sto se tice te prodaje od dest ljudi mozda jr jedan prodo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.