Lavezzi odbio nevjerovatnu ponudu iz Kine

Hladno im je rekao ne

Lavezzi odbio nevjerovatnu ponudu iz Kine

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Ezequiel Lavezzi odbio je bogatu ponudu iz Kine.

Kako navodi francuski L'Equipe, kineska ekipa Beijing Guoan, ponudila je 30-godišnjem fudbaleru duplu platu od one u PSG-u.

Međutim, dobili su odgovor koji nisu očekivali. Argentinac je odlučio reći ne bogatim Kinezima, te je za sada ostao igrač francuskog prvaka.

Ipak, do kraja prelaznog roka bi Lavezzi mogao napustiti tim. Za njegove usluge zainteresovan je Inter, a kao moguće destinacije spominju se i Manchester United, te Chelsea.

Lavezzi ove sezone ne dobija mnogo prilike za igru kod Laurenta Blanca. Odigrao je svega 800 minuta u 24 utakmice, te je postigao tri gola u svim takmičenjima.

Ugovor s PSG-om ga veže do kraj sezone...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi